Garderobă

0 articol 0,00 lei

My Cart -

0 articol

Rezervarea ta va fi trimisă către magazinul pe care îl alegi. Urmează verificarea stocurilor noastre, după care te vom contacta cu informații despre disponibilitatea și termenul de livrare în magazinul ales de tine, în maxim 24 de ore.

 

Te informăm că produsul poate fi deja epuizat de pe stoc, sau se află în altă locație, transferarea acestuia în magazinul ales necesitând mai mult timp.

 

MAI DEPARTE

Vestă bărbați HARLEY SS + pantaloni PIPE

Articol: 1575/5

Disponibilitate: In stoc

956,00 lei

Pret dupa configuratie: 0,00 lei

Descriere

Vestă:  457,00 lei
Pantalon:  499,00 lei

Detalii țesătură:

Compoziție: 100%WV

Combinație de vestă + pantaloni uni pentru Mix&Matchuri cu costume sau sacouri în carouri. Urmăriți propunerile noastre și alegeți ce vă place!

Produsele se pot achiziționa și separat:

  • Preț vestă: 457,00 lei
  • Preț pantaloni: 499,00 lei

Descriere Model:

Aceste produse sunt destinate a completa un costum sau un sacou în carouri - de exemplu. Însă pot constitui și o ținută aparte, atunci când nu doriți să purtați sacou. Am ales pentru dumneavoastră diferite combinații menite să adauge acel plus care are ca rezultat distincția perfectă. Produsele se pot achiziționa și separat.

Compoziția, instrucțiunile de întreținere precum și pictogramele cu instrucțiunile de curățare și întreținere ale produsului dumneavoastră se găsesc pe eticheta interioară a acestuia. Acestea sunt specifice produsului dumneavoastră și este obligatorie consultarea acestora.


Atât vesta cât și pantalonul poate fi achiziționat separat.

Pret dupa configuratie: 0,00 lei

Cantitate:
Compoziție N/A
Fit N/A
Culoare gri
Design uni
Disponibil N/A
Seroussi brand
Seroussi Brand Marca ‘’Seroussi’’ dezvoltata impreuna cu fabrica NORADA, careia i s-a atribuit productia si distributia exclusiva in Romania, reprezinta calitatea si creativitatea in imbracamintea masculina, imbinand clasicul si modernul, ca si comfortul si rafinamentul in combinatii subtile. Tesaturile folosite sunt numai lana 100% de cea mai fina calitate, de la furnizori italieni renumiti, intr-o varietate de combinatii pretioase, cu matase, mohair sau amestecuri cu eleastan comfortabil..

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla VISA