Garderobă

0 articol 0,00 lei

My Cart -

0 articol

Rezervarea ta va fi trimisă către magazinul pe care îl alegi. Urmează verificarea stocurilor noastre, după care te vom contacta cu informații despre disponibilitatea și termenul de livrare în magazinul ales de tine, în maxim 24 de ore.

 

Te informăm că produsul poate fi deja epuizat de pe stoc, sau se află în altă locație, transferarea acestuia în magazinul ales necesitând mai mult timp.

 

MAI DEPARTE

Vestă bărbați HARLEY SS + pantaloni PIPE

Articol: 0058 0001/0047

Disponibilitate: In stoc

842,00 lei

Pret dupa configuratie: 0,00 lei

Descriere

Vestă:  428,00 lei
Pantalon:  414,00 lei

Detalii țesătură:

Compoziție: 100%WV

Vestă și pantaloni din aceeași țesătură, confecționate pentru a vă întregi ținuta. Se pot combina cu sacouri separate dar se pot purta și la costume potrivite cromatic.

Descriere Model:

Combinație de vestă cu pantaloni din aceeași țesătură uni, compatibilp cu mai multe poziții de costume sau sacouri cu desen, din această colecție nouă Seroussi.

Compoziția, instrucțiunile de întreținere precum și pictogramele cu instrucțiunile de curățare și întreținere ale produsului dumneavoastră se găsesc pe eticheta interioară a acestuia. Acestea sunt specifice produsului dumneavoastră și este obligatorie consultarea acestora.


Atât vesta cât și pantalonul poate fi achiziționat separat.

Pret dupa configuratie: 0,00 lei

Cantitate:
Compoziție N/A
Fit N/A
Culoare maro
Design uni
Disponibil N/A
Seroussi brand
Seroussi Brand Marca ‘’Seroussi’’ dezvoltata impreuna cu fabrica NORADA, careia i s-a atribuit productia si distributia exclusiva in Romania, reprezinta calitatea si creativitatea in imbracamintea masculina, imbinand clasicul si modernul, ca si comfortul si rafinamentul in combinatii subtile. Tesaturile folosite sunt numai lana 100% de cea mai fina calitate, de la furnizori italieni renumiti, intr-o varietate de combinatii pretioase, cu matase, mohair sau amestecuri cu eleastan comfortabil..