Wardrobe

0 item 0.00 lei

My Cart -

0 item

Rezervarea ta va fi trimisă către magazinul pe care îl alegi. Urmează verificarea stocurilor noastre, după care te vom contacta cu informații despre disponibilitatea și termenul de livrare în magazinul ales de tine, în maxim 24 de ore.

 

Te informăm că produsul poate fi deja epuizat de pe stoc, sau se află în altă locație, transferarea acestuia în magazinul ales necesitând mai mult timp.

 

MAI DEPARTE

Tuxedo jacket RINGO

Article: 64F75 2097/5

773.50 lei 1,105.00 lei

Availability: In stock

Quick overview

We propose PIPE black pants, from the same fabric.

Fabric details:

Composition: 98%WV+2%EA

Very dark blue fabric, textured and with elastane in composition, for elegance and comfort.

Quick Overview:

The jacket is without lapel and has standing, mandarin collar - a new style, which accentuates your figure.

You can find the information about composition, care instructions and care symbols of your product on the care label placed in the inside pocket. These are specific information about your product and it is mandatory to consult it

* Required Fields

773.50 lei 1,105.00 lei
Qty:
Color navy
Design uni
Talie sacou Long size
Seroussi brand
Seroussi Brand Marca ‘’Seroussi’’ dezvoltata impreuna cu fabrica NORADA, careia i s-a atribuit productia si distributia exclusiva in Romania, reprezinta calitatea si creativitatea in imbracamintea masculina, imbinand clasicul si modernul, ca si comfortul si rafinamentul in combinatii subtile. Tesaturile folosite sunt numai lana 100% de cea mai fina calitate, de la furnizori italieni renumiti, intr-o varietate de combinatii pretioase, cu matase, mohair sau amestecuri cu eleastan comfortabil..