Garderobă

0 articol 0,00 lei

My Cart -

0 articol

Rezervarea ta va fi trimisă către magazinul pe care îl alegi. Urmează verificarea stocurilor noastre, după care te vom contacta cu informații despre disponibilitatea și termenul de livrare în magazinul ales de tine, în maxim 24 de ore.

 

Te informăm că produsul poate fi deja epuizat de pe stoc, sau se află în altă locație, transferarea acestuia în magazinul ales necesitând mai mult timp.

 

MAI DEPARTE

Sacou+vestă bărbați PIRAMID + HARLEY

Articol: G173 051/02

Disponibilitate: In stoc

1.139,60 lei 1.628,00 lei

Pret dupa configuratie: 0,00 lei

Descriere

Sacou:  779,80 lei 1114,00 lei
Vestă:  359,80 lei 514,00 lei

Detalii țesătură:

Compoziție: 100%WV

O combinație de sacou cu vestă, care poate fi purtată atât la birou, cât și în club. Adăugați o pereche de panaloni din stofă - ca să emanați o eleganță aristocrată, sau o pereche de denim pentru lejeritatea unui dandy modern.

Descriere Model:

Combinația de sacou + vestă a avut succes mare. Aceste două produse se pot purta împreună - fiind super cool, sau separat, în funcție de dorința dumneavoastră, de ocazie sau de temperatură.

Compoziția, instrucțiunile de întreținere precum și pictogramele cu instrucțiunile de curățare și întreținere ale produsului dumneavoastră se găsesc pe eticheta interioară a acestuia. Acestea sunt specifice produsului dumneavoastră și este obligatorie consultarea acestora.


Atât sacoul cât și vesta pot fi achiziționate separat.

Pret dupa configuratie: 0,00 lei

Cantitate:

Compoziție Nu
Fit Nu
Culoare albastru/maro
Design carou
Disponibil Nu

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla VISA