Garderobă

0 articol 0,00 lei

My Cart -

0 articol

Rezervarea ta va fi trimisă către magazinul pe care îl alegi. Urmează verificarea stocurilor noastre, după care te vom contacta cu informații despre disponibilitatea și termenul de livrare în magazinul ales de tine, în maxim 24 de ore.

 

Te informăm că produsul poate fi deja epuizat de pe stoc, sau se află în altă locație, transferarea acestuia în magazinul ales necesitând mai mult timp.

 

MAI DEPARTE

Sacou NEW ROWIE

Articol: 1931 0020/0005

1.228,00 lei

Disponibilitate: In stoc

Descriere

Detalii țesătură:

Compoziție: 90%WV+10%SE

Un sacou special, începând cu stofa care este un amestec special pentru zile toride de vară, oferindu-vă confortul și aerarea necesară.

Descriere Model:

Am păstrat prelucrarea soft la umeri, aceasta însemnând un și mai mare confort la purtare. Modelul NEW ROWIE este unul dintre modelele noastre de succes în rândul domnilor cărora le place să se îmbrace frumos.

Compoziția, instrucțiunile de întreținere precum și pictogramele cu instrucțiunile de curățare și întreținere ale produsului dumneavoastră se găsesc pe eticheta interioară a acestuia. Acestea sunt specifice produsului dumneavoastră și este obligatorie consultarea acestora.

* Campuri Obligatorii

1.228,00 lei
Cantitate:

Compoziție Nu
Fit Nu
Culoare maro
Design carou
Disponibil Nu

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla VISA