Wardrobe

0 item 0.00 lei

My Cart -

0 item

Rezervarea ta va fi trimisă către magazinul pe care îl alegi. Urmează verificarea stocurilor noastre, după care te vom contacta cu informații despre disponibilitatea și termenul de livrare în magazinul ales de tine, în maxim 24 de ore.

 

Te informăm că produsul poate fi deja epuizat de pe stoc, sau se află în altă locație, transferarea acestuia în magazinul ales necesitând mai mult timp.

 

MAI DEPARTE

Trousers PIPE

Article: Z 8201 0001/0001

499.00 lei

Availability: In stock

Quick overview

Fabric details:

Composition: 100%WV

Elegant trousers made of a fine, black fabric, suitable in combinations with casual jackets but also with tuxedo.

Quick Overview:

PIPE are SLIM FIT trousers, tight on the body and narrow at the bottom. We offer them to young gentlemen in step with trends

You can find the information about composition, care instructions and care symbols of your product on the care label placed in the inside pocket. These are specific information about your product and it is mandatory to consult it

* Required Fields

499.00 lei
Qty:
Color black
Design uni
Seroussi brand
Seroussi Brand Marca ‘’Seroussi’’ dezvoltata impreuna cu fabrica NORADA, careia i s-a atribuit productia si distributia exclusiva in Romania, reprezinta calitatea si creativitatea in imbracamintea masculina, imbinand clasicul si modernul, ca si comfortul si rafinamentul in combinatii subtile. Tesaturile folosite sunt numai lana 100% de cea mai fina calitate, de la furnizori italieni renumiti, intr-o varietate de combinatii pretioase, cu matase, mohair sau amestecuri cu eleastan comfortabil..

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla VISA