Garderobă

0 articol 0,00 lei

My Cart -

0 articol

Rezervarea ta va fi trimisă către magazinul pe care îl alegi. Urmează verificarea stocurilor noastre, după care te vom contacta cu informații despre disponibilitatea și termenul de livrare în magazinul ales de tine, în maxim 24 de ore.

 

Te informăm că produsul poate fi deja epuizat de pe stoc, sau se află în altă locație, transferarea acestuia în magazinul ales necesitând mai mult timp.

 

MAI DEPARTE

Papioane multicolore

70,00 lei

Disponibilitate: In stoc

Descriere

Papioanele multicolore sunt un accesoriu foarte în vogă, deși au o vechime mare în moda bărbătească.
Vă propunem diferite desene și culori, care se pot purta ori la un costum elegant, la un eveniment sofisticat, ori la un outfit casual.
Compoziție: 100% mătase.
Produsul va fi livrat într-un ambalaj elegant, dându-vă astfel posibilitatea de a-l oferi cadou.
Preţurile papioanelor variază între 70 şi 82 lei, în funcţie de material. Restul accesoriilor din pozele prezentate în această secţiune au caracter decorativ.
Produs disponibil in magazinele Seroussi și in secțiunea Magazin on-line
Papioane multicolore
Seroussi brand
Seroussi Brand Marca ‘’Seroussi’’ dezvoltata impreuna cu fabrica NORADA, careia i s-a atribuit productia si distributia exclusiva in Romania, reprezinta calitatea si creativitatea in imbracamintea masculina, imbinand clasicul si modernul, ca si comfortul si rafinamentul in combinatii subtile. Tesaturile folosite sunt numai lana 100% de cea mai fina calitate, de la furnizori italieni renumiti, intr-o varietate de combinatii pretioase, cu matase, mohair sau amestecuri cu eleastan comfortabil..