Garderobă

0 articol 0,00 lei

My Cart -

0 articol

Rezervarea ta va fi trimisă către magazinul pe care îl alegi. Urmează verificarea stocurilor noastre, după care te vom contacta cu informații despre disponibilitatea și termenul de livrare în magazinul ales de tine, în maxim 24 de ore.

 

Te informăm că produsul poate fi deja epuizat de pe stoc, sau se află în altă locație, transferarea acestuia în magazinul ales necesitând mai mult timp.

 

MAI DEPARTE

Costum MIX&MATCH GIZA + PIPE

Articol: A096C 001/67

Disponibilitate: In stoc

1.441,00 lei

Pret dupa configuratie: 0,00 lei

Descriere

Sacou:  942,00 lei
Pantalon:  499,00 lei

Important de știut este faptul că sacoul și pantalonii sunt croiți separat, astfel aveți posibilitatea să combinați mărimi și culori diferite.

Detalii țesătură:

Compoziție: 100%WV

Eleganța absolută pentru zile clade de vară: gri deschis. Se poate accesoriza ușor, este un coastum subțire, comod, elegant.

Descriere Model:

Un model foarte comod, cu pernițe soft la umeri. Acest detaliu conferă sacoului o lejeritate și mai mare, intensificând plăcerea la purtare.

Compoziția, instrucțiunile de întreținere precum și pictogramele cu instrucțiunile de curățare și întreținere ale produsului dumneavoastră se găsesc pe eticheta interioară a acestuia. Acestea sunt specifice produsului dumneavoastră și este obligatorie consultarea acestora.


Atât sacoul cât și pantalonul poate fi achiziționat separat.

Pret dupa configuratie: 0,00 lei

Cantitate:

Compoziție Nu
Fit Nu
Culoare gri
Design uni
Disponibil Nu

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla VISA