Garderobă

0 articol 0,00 lei

My Cart -

0 articol

Rezervarea ta va fi trimisă către magazinul pe care îl alegi. Urmează verificarea stocurilor noastre, după care te vom contacta cu informații despre disponibilitatea și termenul de livrare în magazinul ales de tine, în maxim 24 de ore.

 

Te informăm că produsul poate fi deja epuizat de pe stoc, sau se află în altă locație, transferarea acestuia în magazinul ales necesitând mai mult timp.

 

MAI DEPARTE

Scurtă bărbați KEVIN

Articol: 10012S 0010/0040

829,50 lei 1.185,00 lei

Disponibilitate: In stoc

Descriere

Detalii țesătură:

Compoziție: 63%WV+20%PC+11%PL+6%PA

O scurtă foarte trendy, dintr-o stofă rezistentă la intemperii de orice fel.

Descriere Model:

Un model conceput să acopere sacoul unui costum și să fie destul de confortabil chiar purtat zi de zi la birou. Purtați-l și cu ținute casual - modelul, încheiat pe gât, vă permite acest lucru.

Compoziția, instrucțiunile de întreținere precum și pictogramele cu instrucțiunile de curățare și întreținere ale produsului dumneavoastră se găsesc pe eticheta interioară a acestuia. Acestea sunt specifice produsului dumneavoastră și este obligatorie consultarea acestora.

* Campuri Obligatorii

829,50 lei 1.185,00 lei
Cantitate:
Culoare fishbone bleumarin
Design microdesign
Seroussi brand
Seroussi Brand Marca ‘’Seroussi’’ dezvoltata impreuna cu fabrica NORADA, careia i s-a atribuit productia si distributia exclusiva in Romania, reprezinta calitatea si creativitatea in imbracamintea masculina, imbinand clasicul si modernul, ca si comfortul si rafinamentul in combinatii subtile. Tesaturile folosite sunt numai lana 100% de cea mai fina calitate, de la furnizori italieni renumiti, intr-o varietate de combinatii pretioase, cu matase, mohair sau amestecuri cu eleastan comfortabil..

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla VISA