Garderobă

0 articol 0,00 lei

My Cart -

0 articol

Rezervarea ta va fi trimisă către magazinul pe care îl alegi. Urmează verificarea stocurilor noastre, după care te vom contacta cu informații despre disponibilitatea și termenul de livrare în magazinul ales de tine, în maxim 24 de ore.

 

Te informăm că produsul poate fi deja epuizat de pe stoc, sau se află în altă locație, transferarea acestuia în magazinul ales necesitând mai mult timp.

 

MAI DEPARTE

Sacou frac LORD

Articol: 295 001/250

1.500,00 lei

Disponibilitate: In stoc

Descriere

Important de știut este faptul că sacoul și pantalonii sunt croiți separat, astfel aveți posibilitatea să combinați mărimi diferite.

Detalii țesătură:

Compoziție: 95%WV+5%EA

O țesătură neagră, simplă, fără desen, cu elasticitate care oferă un confort mărit la purtare.

Descriere Model:

Fracul are șliț central, buzunar la piept, fără buzunare interioare, rever și nasturi îmbrăcați în satin. Disponibil in culoarea: neagră Propunem pantaloni negri model COOPER sau PIPE din articolul de țesătură 295-001/250. Pantalonii croiți pe corp sunt fără pense, cu două buzunare laterale oblice și două buzunare încheiate cu câte un nasture la spate, diferența fiind dată de tiparele TAILOR, respectiv SLIM FIT.

Compoziția, instrucțiunile de întreținere precum și pictogramele cu instrucțiunile de curățare și întreținere ale produsului dumneavoastră se găsesc pe eticheta interioară a acestuia. Acestea sunt specifice produsului dumneavoastră și este obligatorie consultarea acestora.

* Campuri Obligatorii

1.500,00 lei
Cantitate:

Culoare negru
Design uni
Talie sacou Talie lungă

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla VISA