Garderobă

0 articol 0,00 lei

My Cart -

0 articol

Rezervarea ta va fi trimisă către magazinul pe care îl alegi. Urmează verificarea stocurilor noastre, după care te vom contacta cu informații despre disponibilitatea și termenul de livrare în magazinul ales de tine, în maxim 24 de ore.

 

Te informăm că produsul poate fi deja epuizat de pe stoc, sau se află în altă locație, transferarea acestuia în magazinul ales necesitând mai mult timp.

 

MAI DEPARTE

Costum GIZA N / PIPE

Articol: M1077U 1/18

1.285,00 lei

Disponibilitate: In stoc

Descriere

Costum alcătuit din două piese: sacou și pantaloni

Detalii țesătură:

Compoziție: 95%WV+5%WM

Model modern, cu rever mai lat, cu umeri soft, dintr-o stofă de culoare marou închis și de finețe Super 120'S - căsnicia perfectă dintre eleganță și calitate

Descriere Model:

Un model nou și foarte comod, cu pernițe soft la umeri. Acest detaliu conferă o lejeritate și mai mare, intensificând plăcerea la purtare. Un alt detaliu important este reverul mai lat.

Compoziția, instrucțiunile de întreținere precum și pictogramele cu instrucțiunile de curățare și întreținere ale produsului dumneavoastră se găsesc pe eticheta interioară a acestuia. Acestea sunt specifice produsului dumneavoastră și este obligatorie consultarea acestora.

* Campuri Obligatorii

1.285,00 lei
Cantitate:

Culoare maro închis
Design uni

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla VISA