Wardrobe

0 item 0.00 lei

My Cart -

0 item

Rezervarea ta va fi trimisă către magazinul pe care îl alegi. Urmează verificarea stocurilor noastre, după care te vom contacta cu informații despre disponibilitatea și termenul de livrare în magazinul ales de tine, în maxim 24 de ore.

 

Te informăm că produsul poate fi deja epuizat de pe stoc, sau se află în altă locație, transferarea acestuia în magazinul ales necesitând mai mult timp.

 

MAI DEPARTE

Suit PIRAMID / PIMAP

Article: 35062F 1310/0010

1,428.00 lei

Availability: In stock

Quick overview

Two piece suit: jacket and trousers.

Fabric details:

Composition: 100%WV

Refined plaids, fine fabric S`110 - one of the favorite positions of this collection. The perfect gentleman's suit!

Quick Overview:

PIRAMID / PIMAP is a SLIM FIT suit constructed for young men, full with enthusiasm and always in the middle of the events. The jacket is shorter and has functional buttonholes on the sleeve. The trousers are tighter at the hem.

You can find the information about composition, care instructions and care symbols of your product on the care label placed in the inside pocket. These are specific information about your product and it is mandatory to consult it

* Required Fields

1,428.00 lei
Qty:
Color grey
Design checked
Seroussi brand
Seroussi Brand Marca ‘’Seroussi’’ dezvoltata impreuna cu fabrica NORADA, careia i s-a atribuit productia si distributia exclusiva in Romania, reprezinta calitatea si creativitatea in imbracamintea masculina, imbinand clasicul si modernul, ca si comfortul si rafinamentul in combinatii subtile. Tesaturile folosite sunt numai lana 100% de cea mai fina calitate, de la furnizori italieni renumiti, intr-o varietate de combinatii pretioase, cu matase, mohair sau amestecuri cu eleastan comfortabil..