Garderobă

0 articol 0,00 lei

My Cart -

0 articol

Rezervarea ta va fi trimisă către magazinul pe care îl alegi. Urmează verificarea stocurilor noastre, după care te vom contacta cu informații despre disponibilitatea și termenul de livrare în magazinul ales de tine, în maxim 24 de ore.

 

Te informăm că produsul poate fi deja epuizat de pe stoc, sau se află în altă locație, transferarea acestuia în magazinul ales necesitând mai mult timp.

 

MAI DEPARTE

Cămașă smoching Swarovski

300,00 lei

Disponibilitate: In stoc

Descriere

Cămașă cu guler "coada rândunicii" - sau pentru papion, cu manșete duble, care se poartă la smoching.
Acest model are nasturi Swarovski de culoare neagră, emanând eleganță și stil.
Cămășile Seroussi pentru smoching au un tunel în jurul gulerului, tunel ce ascunde panglica papionului. Acest mic detaliu vă conferă un plus de rafinament.
Produsul va fi livrat într-un ambalaj elegant, dându-vă posibilitatea de a oferi cadou acest produs.
Țesătură 100% bumbac.

* Campuri Obligatorii

300,00 lei
Cantitate:
Culoare roz închis
Design uni
Seroussi brand
Seroussi Brand Marca ‘’Seroussi’’ dezvoltata impreuna cu fabrica NORADA, careia i s-a atribuit productia si distributia exclusiva in Romania, reprezinta calitatea si creativitatea in imbracamintea masculina, imbinand clasicul si modernul, ca si comfortul si rafinamentul in combinatii subtile. Tesaturile folosite sunt numai lana 100% de cea mai fina calitate, de la furnizori italieni renumiti, intr-o varietate de combinatii pretioase, cu matase, mohair sau amestecuri cu eleastan comfortabil..