Wardrobe

0 item 0.00 lei

My Cart -

0 item

Rezervarea ta va fi trimisă către magazinul pe care îl alegi. Urmează verificarea stocurilor noastre, după care te vom contacta cu informații despre disponibilitatea și termenul de livrare în magazinul ales de tine, în maxim 24 de ore.

 

Te informăm că produsul poate fi deja epuizat de pe stoc, sau se află în altă locație, transferarea acestuia în magazinul ales necesitând mai mult timp.

 

MAI DEPARTE

French cuff shirt Ivory

225.00 lei

Availability: In stock

Quick overview

A modern-fit formal shirt with French cuffs and spread collar - the expression of elegance. You can wear these shirts in the office or on special events.
These shirts require cufflinks - availabe in our stores in a wide range of colors and models.
Our consultants will gladly help you with unique matchings.
The product will be delivered to you in an elegant box, giving you the possibility to offer it as a gift.
Fabric: 100% cotton.
The French cuff shirts are available in more colors: white, black, blue and ivory.

* Required Fields

225.00 lei
Qty:
Color cream
Design uni
Seroussi brand
Seroussi Brand Marca ‘’Seroussi’’ dezvoltata impreuna cu fabrica NORADA, careia i s-a atribuit productia si distributia exclusiva in Romania, reprezinta calitatea si creativitatea in imbracamintea masculina, imbinand clasicul si modernul, ca si comfortul si rafinamentul in combinatii subtile. Tesaturile folosite sunt numai lana 100% de cea mai fina calitate, de la furnizori italieni renumiti, intr-o varietate de combinatii pretioase, cu matase, mohair sau amestecuri cu eleastan comfortabil..