Garderobă

0 articol 0,00 lei

My Cart -

0 articol

Rezervarea ta va fi trimisă către magazinul pe care îl alegi. Urmează verificarea stocurilor noastre, după care te vom contacta cu informații despre disponibilitatea și termenul de livrare în magazinul ales de tine, în maxim 24 de ore.

 

Te informăm că produsul poate fi deja epuizat de pe stoc, sau se află în altă locație, transferarea acestuia în magazinul ales necesitând mai mult timp.

 

MAI DEPARTE

Caban 5805 FS

Articol: 10064S 0011/0010

789,60 lei 1.128,00 lei

Disponibilitate: In stoc

Descriere

Detalii țesătură:

Compoziție: 100%WV

Model modern, la două rânduri de nasturi, de culoarea neagră, scurt însă acoperă sacoul de dedesubt. Ceva special pentru un bărbat special!

Descriere Model:

Modelul de palton CABAN 5805 FS este un model tineresc, casual, scurt și comod, dar acoperă sacoul de dedesubt, dacă îl purtați în drum spre birou. Se încheie la două rânduri de nasturi și are gulerul mare.

Compoziția, instrucțiunile de întreținere precum și pictogramele cu instrucțiunile de curățare și întreținere ale produsului dumneavoastră se găsesc pe eticheta interioară a acestuia. Acestea sunt specifice produsului dumneavoastră și este obligatorie consultarea acestora.

* Campuri Obligatorii

789,60 lei 1.128,00 lei
Cantitate:

Culoare bleumarin închis
Design uni

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla VISA