Garderobă

0 articol 0,00 lei

My Cart -

0 articol

Rezervarea ta va fi trimisă către magazinul pe care îl alegi. Urmează verificarea stocurilor noastre, după care te vom contacta cu informații despre disponibilitatea și termenul de livrare în magazinul ales de tine, în maxim 24 de ore.

 

Te informăm că produsul poate fi deja epuizat de pe stoc, sau se află în altă locație, transferarea acestuia în magazinul ales necesitând mai mult timp.

 

MAI DEPARTE

Cămașă cu manșetă dublă albastră

295,00 lei

Disponibilitate: In stoc

Descriere

Cămășile cu manșete duble și guler normal sunt expresia eleganței. Aceste cămăși se poartă atât la ținute business, dar în special la evenimente speciale.
La aceste modele de cămăși trebuie să purtați butoniere - accesorii disponibile în magazinele noastre într-o mare gamă de culori și modele.
Consultanții noștri vă stau la dispoziți pentru asortări unice.
Ambalate în cutii de carton elegante, cămășile pot fi un cadou frumos.
Țesătură 100% bumbac.
Cămășile cu manșete duble sunt disponibile în mai multe culori: alb, negru, albastru și crem.

* Campuri Obligatorii

295,00 lei
Cantitate:
Culoare albastru
Design uni
Seroussi brand
Seroussi Brand Marca ‘’Seroussi’’ dezvoltata impreuna cu fabrica NORADA, careia i s-a atribuit productia si distributia exclusiva in Romania, reprezinta calitatea si creativitatea in imbracamintea masculina, imbinand clasicul si modernul, ca si comfortul si rafinamentul in combinatii subtile. Tesaturile folosite sunt numai lana 100% de cea mai fina calitate, de la furnizori italieni renumiti, intr-o varietate de combinatii pretioase, cu matase, mohair sau amestecuri cu eleastan comfortabil..

Sigla PlatiOnline Sigla Mastercard Sigla VISA